مرتضی امینی در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار داشت: طرح مدرسه در مزرعه امسال در سه روستای این شهرستان که طرح مشارکتی بوده اجرا می شود.
وی افزود: در طرح مدرسه در مزرعه کشاورزان با حضور کارشناسان کشاورزی و ناظران برنج در شالیزارها با جدیدترین روشهای فنی کاشت، داشت وبرداشت برنج آشنا می شوند.
مدیرجهاد کشاورزی آمل یاد آور شد: طرح مدرسه در مرزعه نخستین بار در چهار سال قبل در شالیزارهای روستای نظام آباد از توبع بخش دابودشت شهرستان آمل اجرا شد.
امینی گفت: این طرح مشارکتی با همکاری کشاورزان آغاز شده و به عنوان جدید ترین شیوه های یادگیری موارد فنی در تولید برنج به عنوان یک طرح ترویجی کشاورزی محسوب می شود.
وی کاهش هزینه های تولید محصول و استفاده بهینه از نهاده ها و منابع تولید مانند بذر، کود، زمین و نیروی کار، افزایش درآمد بهره بردار، شناخت اصول اولیه مدیریت مزرعه و ایجاد روحیه مشارکت و خودباوری و اعتماد به نفس بهره برداران را از مهمترین تأثیرات اجرای طرح مدرسه در مزرعه بیان کرد.
مدیرجهاد کشاورزی آمل خاطرنشان کرد: در این شیوه آموزش دو سویه بوده و مدیریت تلفیقی به منظور حفظ سلامت محصول ، ارتقاء مستمر از مزرعه توسط کشاورز ، استفاده از روش های سازگار با طبیعت ، حفظ دشمنان طبیعی آموزش داده می شود.
شهرستان آمل بیش از 38 هزار هکتار شالیزار دارد.
نظر شما